Den første smykkekolleksjonen

Jeg har alltid ønsket å lage min egen smykkekolleksjon, og det var da viktig for meg å lage noe som kunne bety noe for andre. Midt i prosessen ble storesøsteren min gravid med eneggede tvillinger og måtte kjempe livets kamp for å kunne beholde begge barna sine. Når ene tantebarnet døde, etter en ekstrem prematurfødsel ville jeg skape noe som kunne minnes hvor skjørt livet kan være, og at med minnene kan vi leve for alltid.

Dette er en historie av flere som har opplevd å miste et barn. Det er ikke bare et smykke, men et smykke til noen som har mistet, ikke har mulighet til å få, og de som har fått barn. For det er ingen selvfølge.

Du kan se videoen hvor min søster forteller sin historie rundt dette på Instagram; lourieno eller vår facebookprofil.

Dette er en historie av flere som har opplevd å miste et barn. Det er ikke bare et smykke, men et smykke til noen som har mistet, ikke har mulighet til å få, og de som har fått barna sine. For det er ingen selvfølge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lourie.no

Om oss

Bergshaugen 2 A
6091 Fosnavåg

Følg oss

Designed & developed by Shopping Norge AS

0
    0
    Handlekurv
    Din handlekurv er tomTil butikk