GAVETIPS

Hos vår nettbutikk finner du mange flotte smykker og gaver til noen du er glad i. Det er ikke alltid like enkelt å finne den perfekte gaven, og vi alle har erfaringer på hvordan det er når man er usikker på hva man skal kjøpe til noen som trenger litt ekstra oppmerksomhet!

Men frykt ikke! Vi har mange smykker med spesielle historier og betydninger.

AIMER-mann og mann er et smykke som symboliserer det sterke båndet mellom to menn. Det kan være din din partner, venn eller en mannlig figur du verdsetter høyt. Det er et symbol på at dere er sterkere sammen enn alene.

Amore smykket har også denne betydningen, bare at dette er to kvinnlige hender som holder sammen. Perfekt smykke til din partner, venn eller en kvinnelig person du verdsetter høyt. Desse smykkene har vi som baserer seg på to menn som holder hender, to kvinner og dame og kvinne.

Så har vi også desse populære smykkene i 23,33karat gullbelagt sølv og i rhodiumbelagt sølv. Aldeles nydelige smykker som symboliserer det sterke båndet mellom mor og barn og uansett hva, vil mor alltid holde fast.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lourie.no

Om oss

Bergshaugen 2 A
6091 Fosnavåg

Følg oss

Designed & developed by Shopping Norge AS

0
    0
    Handlekurv
    Din handlekurv er tomTil butikk